6 sportsblogger som sportsfans bør lese

Det finnes en rekke sportsblogger der ute, men det ser ut til at Norge henger litt etter på denne fronten. Da vi skulle skape denne listen fikk vi store vanskeligheter med å finne sportsblogger verdt å lese. Sportsblogger fra Norge, altså. Utenlandske blogger er det mengder av, men har vi ikke sportseksperter her i landet? Nå ja, etter grundig gjennomgang kom vi frem til disse seks bloggene;bike

Lennytalks.com

En av de få norske sportsbloggene som blir jevnlig oppdatert og holder høy standard. Nydelig design, oversiktlige artikler og hyppige oppdateringer om både norsk fotball og internasjonale konkurranser. Lennytalks var spesielt god å følge med på under årets EM i fotball. Nå om dagen er det Tippeligaen som gjelder. Sørg for å skrive deg på nyhetsbrevet!

Fotballblogg.com

Denne oppdateres dessverre veldig sjelden, men så kommer ekspertene bak Fotballblogg med veldig gode tips når de endelig skriver noe. Fotballblogg bør du spesielt følge med ved sesongstart, for her får du tips til hvem du burde tippe på. Alle vil jo tjene penger fra sine kunnskaper om sport, ikke sant? Da er tipping et naturlig valg, og Fotballblogg gir deg tipsene som nok kan bli til store penger.swim1

AkselLundSvindal.com

Den kjente norske alpinstjerna har sin egen blogg der man får følge med på hans liv og reiser. Denne er faktisk veldig spennende, for Svindal har det aldri kjedelig. Han er stadig på reisefot og i hard trening, men sannelig får han tid til å kose seg innimellom også! Oppdateringene kommer kanskje ikke så ofte som vi gjerne vil ha det, men han klarer å fange oppmerksomheten vår med flotte bilder og morsom tekst.

ThereseJohaug.no

Johaug er en annen verdenskjent norsk sportsprofil som har sin egen blogg. Therese er også veldig aktiv og reiser rundt både i Norge og i utlandet. På sin nettside legger hun ut kule bilder av sine diverse aktiviteter, samt små videoer fra partnere og sponsorer. footballmatch
Det er kjempespennende å følge med på hennes liv, spesielt fordi hun er så livsglad og alltid i topp humør. Hun smiler på de aller fleste bildene, og er ofte omringet av andre kjendiser og gründere. Dessuten kommer oppdateringene på løpende fot, altså kan du stikke innom hennes hjemmeside så ofte du bare kan og lese deg opp på de seneste nyhetene fra hennes liv.

HeidiWeng.com

Så har vi Heidi Weng, den norske skiløperen som har fått stadig mer oppmerksomhet de siste årene på grunn av de gode merittene. Hun skriver dagbok på nettet, derfor må vi nesten kalle den en blogg. Hennes hjemmeside er vakkert lagd, og oppdateres stadig vekk. Her kan du følge med på alt hun foretar seg, og få et bedre innblikk i hennes liv som idrettskjendis.

NyTimes Soccer

Det svir i hjertet når vi skriver «soccer», men fotballbloggen til USA´s mest kjente avis er absolutt verdt å følge med på. Den skrives nemlig av flere ulike skribenter som alle har viet sitt liv til fotballen, eller «soccer» som sporten er kjent som i USA. Her kan du finne ut mer om de diverse skandalene som foregår i fotballens verden, samt få med deg grundige analyser av de seneste kampene. Det er tydelig at fotball er på fremgang i USA, og med årene som kommer vil vi nok følge stadig mer med på den amerikanske ligaen. Gå til NyTimes.com/section/sports/soccer og få med deg de siste oppdateringene fra de ulike skribentene – dette er en blogg du absolutt ikke bør gå glipp av om du er fotballfrelst.