7 moteblogger verdt å lese

Nordmenn har blitt veldig opptatte av mote de siste tyve årene. Dette har seg nok med den stadig voksende velstanden å gjøre – folk har fått råd til å kjøpe flotte klær, samtidig som vi nå er selvsikre nok til å eksperimentere med mote. Derfor er det ikke overraskende at norske moteblogger har fått stor oppmerksomhet både her hjemme og i utlandet. La oss nå ta en titt på de 7 beste motebloggene her i landet;fashion1

Fashionjunkiie.com

Dette er en av Norges største og mest kjente moteblogger der ute. Det er Linn Seljeset som står bak nettstedet, og siden hun skriver på norsk har Fashionjunkiie også fått mye oppmerksomhet i utlandet. Enkelt, minimalistisk design og en rekke kule bilder gjør denne bloggen nærmest uslåelig. Her får du dessuten ikke bare tips til klær og motebutikker, men også reiser! Fashionjunkiie har vunnet en del utmerkelser på grunn av sine hyppige innlegg og gode stil, derfor bør du absolutt skrive deg på nyhetsbrevene om du er glad i mote.

Gambitsky.com

Møt Camila Andrea Torres, en kolombiansk jente som har bodd halve sitt liv i Norge. Hennes blogg er en av de mest populære i Norge for øyeblikket, mest på grunn av hennes frekke stil og gode tips til det aller meste. Også Camila skriver på engelsk, noe som har tiltrukket seg en rekke fans fra utlandet. Hun viser deg hvordan man sminker seg, hvilke klær som passer til hvilke anledninger, og mye, mye mer.

fashion2

StyleConnection.no

Dette er trolig den mest populære motebloggen i Norge for øyeblikket, og slik vil det fortsette å være i årene som kommer. Kristin Gjelsvik skriver veldig godt om viktige ting – ikke bare om moteindustrien, men om alt rundt denne. Blant annet tar hun opp pelsindustrien, et veldig hett tema hver eneste vinter. StyleConnection kan få mennesker til å våkne opp, få mennesker til å tenke kritisk selv når det er snakk om en såpass stiv industri som mote.

GilMakeup.blogg.no

Er du glad i sminke, bør dette bli din nye favoritt. Ingen kan sminke som Gilan. Stilig, vakker og utrolig talentfull. Gilan blogger ikke bare om sminke og makeup, dog – hun vet en ting og to om både klær og musikk også. Hun blogger på både engelsk og norsk, forresten.

EspenHilton.com

Det er sannelig ikke mange mannlige bloggere der ute, derfor er Espen et frisk pust. Her får du med deg overdådige fester, kule motetips og debatter. Dessuten driver Espen med veldedighet og har gitt ut egen bok!fashion3

Envelope.no

Celine Irgens Aagaard trenger egentlig ikke blogge, for hun er allerede en kjendis i moteindustrien i USA. Hun har vunnet flere prestisjefulle utmerkelser, inkludert den beste motebloggen 2014, beste Instagram 2014 og mye mer. Envelope er for deg som dyrker moteindustrien, for deg som ser mote som en livsstil.

TheFashionEaters.com

Tine Andrea er ikke noen vanlig blogger. Mote er hennes liv, og TheFashionEaters gir leserne et ordentlig innblikk i moteindustrien. Hun reiser til ulike show og tar flotte bilder, i tillegg til å gi diverse tips. Hun selger dessuten noen av klærne hun plukker opp på reisene, så følg med!