De 6 beste norske nettbutikkene

Norge er et ekstremt lukrativt marked, siden vi nordmenn har langt mer penger enn folk flest. Dermed prøver de fleste internasjonale selskap å selge ting til oss – de færreste lykkes dog, spesielt på grunn av det store antallet gründere vi har her i landet. Gründere som for lengst har skapt egne nettbutikker og slik tatt store deler av den norske kaken. La oss nå se på de 6 mest vellykkede nettbutikkene i Norge. Kanskje finner du noe du liker?macbookcard

Vi kunne selvsagt nevnt store nettsider som Expert, Elkjøp og Apple, men det hadde vært for kjedelig. Snakker vi omsetning er det kanskje disse som dukker opp på topplisten, men nå lovet vi faktisk de «beste» nettbutikkene. Så la oss ta en titt på NetonNet til å begynne med. NetonNet har nettopp blitt kåret til Norges billigste nettbutikk, derfor bør du straks fjerne både Expert og Elkjøp fra dine favoritter. NetonNet har det aller meste for de aller fleste, og med fri frakt samt levering til hele landet har de raskt vokst til gigantiske størrelser. NetonNet har både elektronisk tilbehør, mobiltelefoner, kameraer og ting til hjemmet. Slike nettsider vil dominere markedet i årene som kommer.

Den neste nettbutikken på listen er GodtLevert. GodtLevert.no har tatt et helt nytt marked med storm. Et marked de færreste tenkte på. Gründerne bak GodtLevert la merke til at nordmenn elsker å lage mat, men at de sjeldent finner alle ingredienser på samme sted. Så gjennom deres enkle, smidige og raske nettside kan du få alle ingredienser levert hjem på dør, for deretter å lage de beste middagene noensinne. Partneren vil takke deg!

Det gjelder ikke bare å tilby noe som ikke allerede finnes, uansett om det snakk om tjenester eller produkter. Man må også ha et godt design. Nettstedet må være ryddig og enkelt i bruk. Dette har LekMer lykkes med. LekMer.no har leker for både store og små, og deres nettside er rett og slett nydelig. Man kan enkelt legge alt som ønsker inn i en digital handlekurv, for deretter å få alt levert hjem på døra. LekMer lar deg dessuten skape ønskelister som du deretter kan krysse av bit for bit. Flott levert, og nesten en million fornøyde kunder snakker for seg selv!macbookgirl2

Så har vi tre spesielle nettsider som har siktet seg inn på et rimelig lite marked, men har gjort det med stil;
Kondomeriet.no er en favoritt blant den voksne befolkningen. Mange føler seg flaue når de går inn i de fysiske butikkene – man vet jo aldri hva folk rundt deg tenker? Kanskje er du der for å kjøpe en oppblåsbar dame, ikke sant? Nå kan man gjøre slikt fra komforten av sin egen sofa i stedet. Kondomer, leker, oppblåsbare damer – alt er på plass, og leveres veldig raskt. Nettbutikken ser dessuten veldig bra ut, med hyppige tilbud og en god oversikt over nyheter.

Epla.no er et konsept der man selger unike ting, ofte håndlagde. Her finner du det meste, fra spesielle såper og dukkeklær til interiørdetaljer og hjemmesydde klær. Meget spennende hvis du er på jakt etter originale ting (som kun finnes i et par eksemplarer).

Optimalprint.no blir den siste på listen vår. Sist, men ikke minst, som det sies. Her kan du nemlig printe ting! Det er jo kjempemoro, og ikke minst uforglemmelig. Takkekort, invitasjoner og lignende – alt gjøres meget simpelt på nettet, og du får altså ferdige varer levert hjem på døra innen kort. Veldig kult, gøyalt og spennende.