Interiørblogger å hente inspirasjon fra

Det er ikke alltid like enkelt å holde seg oppdatert om de nyeste trendene innen interiørdesign. Heldigvis er det mange gode interiørblogger tilgjengelige, der du kan få gode tips og råd. Bloggerne legger gjerne ut bilder, og flere av bloggene har ulike tema. Her er et par blogger som kan være interessante.

Drømmeverden

Bloggen Drømmeverden tar for seg det meste som handler om interiør. Du kan enkelt sortere tidligere innlegg inn i ulike kategorier, dersom du leter etter noe spesielt.

Anetteshus

Bloggeren Anette Philstrøm Karlsen jobber med webdesign, men har også skrevet for interiørmagasiner. Bloggen Anetteshus har blitt nominert til Årets interiørblogg både i 2014 og 2015. I 2015 ble hun vinner av prisen. Bloggen har vært på nettet siden 2006, og du finner ulike temaer. Anette liker å blande brukte gjenstander med moderne elementer, og liker den skandinaviske interiørstilen. Bloggen inneholder mange bilder og det fokuseres på detaljer.

Emmelines blogg

Emmelines blogg skrives av Cecilie Abrahamsen. Bloggen hennes har hatt mer enn to millioner unike besøkende, og er dermed en av Norges mest besøkte interiørblogger. Bloggen tar for seg ulike temaer, og bilder er viktig i bloggen.

Pureinterior

Pureinterior er en blogg som blir skrevet av Elisabeth Halbjørhus. Hun skriver om interiør, men har en litt mer personlig tone enn andre interiørbloggere. Hun liker å følge trender, men vil også ha en personlig stil. Hun leker med ulike stiler og viser fram mange ulike stiler, slik at alle kan finne noe de liker.

Utenlandske blogger

Dersom du vil ha mer internasjonal inspirasjon, kan du alltids besøke utenlandske interiørblogger. Getinmyhome er en blogg som blir skrevet av australske Emily Osmond; bloggen har eksistert siden 2012.

Housebeautiful er bloggen til interiørmagasinet med samme navn. Magasinet har eksistert siden 1896 i USA, og det ligger mange artikler på nettet. Du finner tips og råd om alt mulig.

Idealhome har en mengde originale ideer. Du finner tips og råd til alle rom i huset. Også denne bloggen tilhører et interiørmagasin, men du trenger selvsagt ikke å kjøpe magasinet for å lese interiørtipsene på nettet.

Trenger du flere interiørblogger, er det bare å søke; det er en mengde slike blogger å velge blant. Du finner garantert en blogg med interiørtips som passer for deg. Velg gjerne blogger som ikke prøver å selge noe, altså blogger som ikke blir skrevet av butikker som selger møbler eller interiørartikler.