Topp 8 nerd-sider du må lese

Det finnes mengder av norske moteblogger, og sikkert enda flere reiseblogger. Men er det snakk om teknologi, gadgets og andre nerdete greier, har vi dessverre ikke mye å skryte av. Joda, det finnes selvfølgelig blogger om teknologi og lignende, men det er i altfor lite omfang. Kanskje noe du kunne tenkt deg å drive med? La oss i hvert fall se på de 8 beste teknosidene her i Norge;calendar

Teknodag.com

Dessverre oppdateres ikke denne bloggen så altfor ofte, ellers hadde den muligens blitt veldig populær. Her får man nemlig en rekke kule tips og oppdateringer fra teknologiens verden. Nye apper, interessante artikler, nyheter, tips til datamaskinen og lignende. Slikt setter man pris på. Kanskje på tide at Teknodag begynner å skrive oftere?

Easyfiks.no

Hvor ofte går ikke diverse teknologiske dingser i stykker? Leser du Easyfiks, vil du finne ut hvordan du fikser det aller meste av teknologi i hjemmet. Og forbedrer det. Få med deg de beste appene til hverdagen, finn ut hvordan du kan reparere iPaden, eller hvordan du får mobilbatteriet til å vare lenger. work6

Skypumpen.no

Dette er en side som fokuserer på «damping», altså bruken av elektroniske sigaretter. Dette er nemlig en voksende trend, og Skypumpen.no er blant de første til å fokusere på dette. Finn ut mer om hvordan det hele fungerer, og hvorfor du som røyker bør gå over til disse teknologiske miraklene.

DetStoreEplet.blogg.no

DetStoreEplet er en blogg spesielt rettet mot Apple-produkter. Gode, dype anmeldelser og tester, samt tips og triks til dine gadgets. For de fleste av oss har jo minst én gadget fra Apple i huset, ikke sant? Nå har DetStoreEplet nettopp lagt ut sin dom over den nye iPhone 7 – les denne før du kjøper telefonen!

BjornAreSolstad.com

Dette er en virkelig god blogg og nettside generelt for deg som ønsker å bli en blogger, eller om du generelt vil finne ut mer om hvordan online markedsføring fungerer. Bjørn Are Solstad er nemlig ekspert på Google og alt som har med søkemotorer å gjøre. En ordentlig nerd, altså. Ved å lese hans blogg kan du blant annet finne ut hvordan man får over ett hundre tusen følgere på Facebook, hvordan du bruker GoogleAds så godt som mulig, og lignende. work5
Om du har en nettside du gjerne vil bringe frem i dagens lys, kan du gjerne ta kontakt med denne eksperten og se hvilke tips han vil gi deg. Solstad snakker om det aller meste av moderne online teknologi, derfor er det kjempespennende å følge med.

Toril.blogg.no

En jente som spiller dataspill! Er det ikke drømmen for mange å finne en slik partner? Toril elsker dataspill i alle former og farger, og skriver gode, dyptgående anmeldelser av disse. Følg med på hennes grundige gjennomganger av diverse online spill og lignende, så vil du sikkert finne frem til noe nytt å prøve ut. Hun driver forresten enda en blogg, kalt CM.blogg.no, der man får et innblikk i livet som moderator. Veldig spennende!

Netthjelp.eu

Om du er like glad i Internett som vi er, anbefaler vi at du tar en titt på Netthjelp. Her får du store mengder med informasjon i forhold til Internett generelt. Om hva som er lov og ikke lov, om hva du bør holde deg unna og hva du bør undersøke nærmere. Sigbjørn skrivet veldig godt og gøyalt, slik at det blir interessant å lese.

Julegavetips.blogspot.no

Det spiller ingen rolle hvilken måned vi er i. Julegaver er alltid viktig å tenke på. Kanskje ser du noe festlig på ferien i Hellas som du vil gi til en kamerat som julegave? Julegavetips er en nettside som helt og holdent fokuserer på kule julegavetips. Et must for alle mennesker, både unge og gamle!